پیشتازی مهندسان ایرانی در ساخت جامبو پرکن اتوماتیک قیر در خاورمیانه کسب و کار

پیشتازی مهندسان ایرانی در ساخت جامبو پرکن اتوماتیک قیر در خاورمیانه

دستگاه جامبو پرکن قیر به صورت اتوماتیک محصولی است که تنها توسط کمپانی های اروپایی و آمریکایی ساخته می‌شده است، این تکنولوژی امروزه به همت مهندسان ایرانی بومی‌سازی شده است و در اختیار شرکت‌های عرضه کننده قیر قرار گرفته، جلوگیری از خروج ارز و امکان سفارشی‌سازی دو مولفه بسیار مهم در این پروژه هستند.

اصلی‌ترین اهداف ساخت دستگاه جامبو پر کن قیر

از آن جا که دستگاه جامبو پرکن قیر تولید شده در شرکت کیان صنعت، اولین نمونه از این دستگاه در خاورمیانه است و مدل‌های مشابه آن را می‌توان در کشورهای اروپایی مشاهده کرد، مدیرعامل این مجموعه، هدف اصلی از ساخت این دستگاه را بومی سازی صفر تا صد یک تکنولوژی بیان کرده است.

فرشاد لواسانی ضمن اشاره به تلاش برای بومی سازی صفر تا صد یک تکنولوژی اروپایی در داخل ایران، بر جلوگیری از خروج ارز و سرمایه ملی از کشور تاکید کرد و گفت: خوشبختانه تولید این دستگاه در این واحد صنعتی به کارآفرینی مستقیم برای 20 نفر و همچنین اشتغال غیر مستقیم 300 نفر منجر شده است. بازدهی به کارگیری این دستگاه تاکنون هزینه لازم برای بسته‌بندی قیر را تا 70 درصد کاهش داده و تاثیر فراوانی در به روز رسانی صنعت ایران و مکانیزه‌سازی فعالیت‌های صنعتی داشته است.

دستگاه جامبو پر کن قیر

شاید برای خیلی‌ها این سوال ایجاد شده باشد که مواد نفتی مانند قیر را چگونه حمل و نقل می‌کنند؟ به خصوص زمانی که حجم این مواد زیاد بوده و به دلیل قیمت بالای آنها، نیاز به حفظ و نگهداری به یک امر مهم تبدیل شده باشد. سال‌ها پیش این کار با استفاده از بشکه‌ها انجام می‌شد و امروزه، به لطف ابتکار عمل و تلاش شرکت کیان صنعت، استفاده از دستگاه جامبو پرکن، کار را ساده‌تر کرده است.

دستگاه‌های جامبو پرکن قیر، امکان استفاده بهتر از فضای کارگاه و وسایل حمل و نقل را فراهم کرده است و استفاده از آنها به تمیزی بیشتر محیط کار و همچنین کاهش چشم‌گیر هزینه‌ها منجر شده است.

چرا نیاز به دستگاه جامبو پرکن قیر احساس شد؟

ممنوعیت استفاده از بشکه‌های فلزی برای انتقال قیر به برخی از کشورها و مشکلات متعدی که این بشکه‌ها برای انتقال مواد نفتی به وجود می‌آورند، ایده اولیه برای تولید اولین دستگاه جامبو پر کن قیر در خاورمیانه و ایران را به ذهن فرشاد لواسانی، مدیرعامل شرکت کیان صنعت رساند. تحقیق و توسعه برای ساخت چنین دستگاهی در این شرکت، از سال 95 و به مدت دو سال با هدف تولید نمونه اولیه و بهینه‌سازی آن انجام شد و در نتیجه، نمونه نهایی این دستگاه در سال 98 ساخته و نصب شد. ویژگی بارز این دستگاه، به کارگیری دو پرکن در آن به صورت هم‌زمان است که صرفه‌جویی در زمان و افزایش سرعت بسته‌بندی را نوید می‌دهد.

جامبو پرکن‌ها، جایگزین مناسبی برای بشکه‌های فلزی هستند

مزایای چشم‌گیر دستگاه جامبو پر کن در برابر بشکه‌های فلزی، میزان سفارش خرید و نصب این دستگاه را در محیط‌های کاری مختلف افزایش داده است.

  • هزینه قابل توجه تولید و خرید بشکه‌های قیر از یک طرف و بلااستفاه شدن احتمالی آنها بعد از یک بار پر شدن از طرف دیگر، میزان تقاضا برای به کارگیری یک جایگزین برای این بشکه‌ها را بالا برده است.
  • در استفاده از دستگاه جامبو پر کن، به دلیل اندازه مناسب کیسه‌ها و امکان چیدن آنها بر روی هم، میزان فضای اشغال شده از ماشین حمل و همچنین انبار به حداقل می‌رسد. در نتیجه این امر، سرعت حمل تمامی بار، بالاتر رفته و هزینه باربری هم به میزان قابل توجهی کاهش می‌یابد. در واقع یک بشکه حدود 200 کیلوگرم قیر را در خود جای می‌دهد ولی یک جامبو حدود 1000 کیلوگرم، وزن خود بشکه فلزی در مقایسه با جامبو نیز در این مقایسه مطرح است، هزینه‌های بسته بندی در جامبو که 5 برابر بشکه محصول را در خود جای می‌دهد به مراتب کمتر از بشکه‌های فلزی است.
  • تخلیه قیر از جامبو به نسبت بشکه به مراتب ساده‌تر است، با پاره کردن کف جامبو یا در مواردی انداختن خود جامبو در ذوب کننده محصول قابل استفاده خواهد شد.
  • این روش، ضایعات و مواد دور ریختنی قیر را نداشته و تمیزی و بهداشت محیط کار را تضمین می‌کند.
  • حمل کیسه‌های قیر در این حالت توسط ماشین‌های مکانیزه‌ای انجام می‌شود که کیسه‌ها را به راحتی و با استفاده از دسته‌های محکم آنها برداشته و جا به جا می‌کنند.
  • کاربری راحت و عدم نیاز به نیروی انسانی برای جا به جاکردن کیسه‌ها و همچنین کنترل اتوماتیک وزن آنها از دیگر مزایای استفاده از این دستگاه‌ها است.
  • خالی کردن جامبو بگ‌ها هم چندان کار سختی نیست. ماشین‌های مکانیکی، کیسه‌ها را در بالای مخزن تخلیه نگه می‌دارند تا کف آنها پاره شود و محتویات آنها به راحتی داخل مخزن ریخته می‌شود. علاوه بر این، در برخی از موارد، قیر به همراه کیسه در داخل کوره‌ها انداخته می‌شود و به این طریق نیاز به تخلیه و یا استفاده از انرژی گرمایی برای این کار وجود نخواهد داشت.

ارسال نظر شما

Protected by FormShield

اخبار خواندنی

محدودیتی در عرضه سیب و پرتقال وجود ندارد

روند قیمت نفت افزایشی شد

پتانسیل تجهیز سالانه 400 هزارهکتار اراضی به سامانه‌های نوین آبیار

کاهش بی سابقه رشد نقدینگی در نیمه اسفندماه 1401

پاسخ بانک مرکزی به ادعای برخی صرافان در مورد مجوز فعالیت آنها

رفع تداخل 38 درصد از اراضی کشاورزی کشور

پررنگ بودن نقش شیلات در تحقق رشد تولید

ایران سومین تولید کننده خرما در جهان

زمین 150 هزار واحد شهری بنیاد مسکن تامین شده است

شرایط دریافت وام ودیعه مسکن

راه ایجاد رونق در بازار مسکن

دیوان بین‌المللی امروز حکم 2 میلیارد‌ دلار دارایی ایران‌ را اعلام می کند

بلیط قطارشهری مشهد 1500تومان شد/ اعمال نرخ جدید از 14 فروردین

سعیدی: نگاه ویترینی به مهار تورم به قیمت جان برخی از هموطنان تمام می‌شود/ کوچک شدن سفره های مردم قابل انکار نیست

رشد تولید راه حل های مناسبی را برای مهار تورم ایجاد می کند

دستگاه‌های دولتی در راستای حمایت از تولید نیاز به تحول دارند

به دنبال تصویب قانون توسط مجلس یازدهم؛ پرداخت وام‌های ازدواج و فرزندآوری ابلاغ شد

انحرافات جدی در عملکرد برخی از بانک‌ها مشهود است/ بانکها در مولدسازی اموال خود خوب عمل نکردند

دولت در سال جدید از رشد حباب گونه دلار جلوگیری کند/بانک مرکزی راه های آزموده در مدیریت بازار ارز را کنار بگذارد

تقویت نظام حکمرانی مسیر تحول را تسهیل می کند/ تصدی گری افراطی دولت در عرصه های اقتصادی کاهش پیدا کند

باید از قیمت گذاری دستوری و عدم مداخلات در بورس پرهیز شود

اعظمی: رشد تولید، شاه‌کلید مهار تورم در کشور خواهد بود/ خلق بی رویه پول در جامعه موجب رشد تورم است

هیات نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام مصوبه واردات خودروهای کارکرده سواری را حذف کرد/ نمایندگان واردات این خودروها را در صحن تصویب کرده بودند/ اگر وزارت صمت اراده ای به واردات خودروهای کارکرده داشته باشد با مصوبه هیات وزیران می تواند اجرایی کند

عملکرد مسئولین در سال جدید موجب رشد تورم یا مهار تولید نشود

ایجاد رونق تولید؛ برابر با مهار کردن تورم و کاهش گرانی ها

© - www.fasletejarat.ir . All Rights Reserved.